Membres del CUSC participaran a la jornada “El rol de les llengües de la immigració a l’escola”

Demà, dia 26 d’octubre, tindrà lloc la jornada “El rol de les llengües de la immigració a l’escola” que organitza el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA). La temàtica principal de la jornada serà el paper de l’escola en relació a la diversitat lingüística. Concretament, es posarà l’èmfasi en l’ensenyament secundari i es centrarà en el cas de Galícia. Es tractarà el “modelo Burela” així com el projecte Galauda, dues experiències que han explorat les vies de la diversitat lingüística per promoure la convivència i la igualtat d’oportunitats entre els joves. A més, la Jornada comptarà amb la presència de diferents experts que debatran quin ha de ser el rol de les llengües de la immigració a l’escola. Finalment, es presentaran els resultats de la recerca del GELA als centres d’ensenyament de la comarca de l’Anoia.

Alguns membres del CUSC participaran en diferents activitats de la Jornada: Pere Comellas formarà part dels ponents en la inauguració de la jornada, Sabela Labraña presentarà la comunicació Proxecto Galauda: foment de la cohesió social a l’escola a partir de les llengües d’immigració i Llorenç Comajoan debatrà amb altres experts sobre la  gestió de les llengües de la immigració a l’escola.

Inscripció gratuïta

Per formalitzar-la només cal sol·licitar-ho a l’adreça gela@ub.edu indicant les dades següents: nom, lloc de treball o centre d’estudis, adreça electrònica (en cas que vulgueu rebre les informacions del GELA). Si voleu certificat d’assistència ho heu de dir (caldrà el vostre nom tal com voleu que hi figuri i el vostre DNI). La inscripció dóna dret a: certificat d’assistència (s’ha de sol·licitar en fer la inscripció), els materials de la jornada, un lot de llibres i refrigeri de la pausa cafè.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s