Publicació del número 22 de la revista «Treballs de Sociolingüística Catalana»

TSCTreballs de Sociolingüística Catalana és una revista en format paper i electrònic que actualment té periodicitat anual. Recentment ha assolit un índex d’impacte de 6,477 (ICDS) a la Matriu d’Informació per a l’Avaluació de Revistes (MIAR) ja que assoleix bona part dels estàndards considerats per a les revistes científiques. Amb aquesta puntuació Treballs de Sociolingüística Catalana  es situa en la primera posició d’impacte entre les revistes en català que publiquen sobre temes de sociolingüística.

La revista TSC acaba de publicar en format d’accés obert el número 22 (2012). Alguns membres del CUSC han publicat articles o ressenyes en aquest nou número:

  • “El català i els joves: propostes de política lingüística del Consell Social de la Llengua Catalana” d’ Albert Bastardas i Boada
  • “Els canvis sociolingüístics en el pas de primària a secundària: el projecte RESOL a la ciutat de Mataró” de Vanessa Bretxa i F. Xavier Vila i Moreno
  • “Entrevista a Modest Reixach (1931–2011)”  d’Emili Boix-Fuster
  • Les ressenyes redactades per Llorenç Comajoan: Boix–Fuster, Emili (2009). Català o castellà amb els fills? La transmissió de la llengua en famílies bilingües a Barcelona. Editorial Rourich, Sant Cugat del Vallès. 180 pàgines” i “Riera Gil, Elvira (2008). Ètica política i diversitat lingüística. Per una política lingüística responsable. Barcelona: Escola d’Administració Pública de Catalunya.163 pàgines”.    
  • I la ressenya redactada per Mireia Galindo: “Boix-Fuster, Emili; Torrens Guerrini Rosa M. (2011). Les llengües al sofà. El plurilingüisme familiar als països de llengua catalana. Lleida: Pagès editors. 283 pàgines”.

Podeu consultar aquests i altres  articles a través del següent enllaç:  http://revistes.iec.cat/index.php/TSC/index.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s