CALL FOR PAPERS: VARIATION AND CONTACT IN LANGUAGING: ECOLOGICAL AND COMPLEX APPROACHES

Variation and contact in languaging: Ecological and complex approaches és un workshop satèl·lit emmarcat a l’European Conference on Complex Systems (ECCS 2013) celebrat a Barcelona. El workshop es durà a terme durant mitja jornada el 19 de setembre.

Està organitzat per Albert Bastardas-Boada i Àngels Massip-Bonet i té per objectiu reunir a investigadors del camp de la socio/lingüística que estudien els fenòmens de la variació, el contacte i l’evolució lingüística des de la perspectiva de la complexitat i que han seguit unes línies de recerca poques vegades reunides: una que segueix les contribucions teòriques d’autors com William Labov i Joshua Fishman, les proposicions teòriques i filosòfiques de pensadors com Norbert Elías i Edgar Morín i les idees d’alguns físics que apliquen els conceptes de la seva disciplina a l’esfera socio-cultural, com per exemple David Bohm i Fritjof Capra. I una altra línia basada en les contribucions de la matemàtica, la ciència computacional i el modelat ideat per físics des del camp conegut com a “sistemes complexos”. Contribucions inspirades en les aportacions dels investigadors del Santa Fe Institute (Murray Gell-Mann, StuartKauffman i Jhon Holland) entre d’altres. Es posaran en comú les aportacions d’aquestes línies d’investigació i s’establirà un diàleg sobre les seves capacitats i limitacions.

La presentació de ponències es realitzarà mitjançant l’enviament d’un resum extens (màxim 2 pàgines) en format pdf al següent enllaç: Easychair link. Les propostes seran avaluades i seleccionades pels membres del Grup de Complexitat, Comunicació i Sociolingüística.

Poden consultar un llistat dels temes proposats i ampliar la informació aquí resumida a través de la pàgina web de Sociocomplexitat del Grup de Complexitat, Comunicació i Sociolingüística.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s