CURS D’ESTADÍSTICA I METODOLOGIA (MÀSTER ALGMSE-UB)

El curs d’estadística i metodologia és un curs de 44 hores dissenyat per aportar formació tècnica i metodològica especialitzada per graduats, estudiants de grau i de màster en el camp de les filologies, la lingüística i les humanitats. Aquest curs, concebut per complementar els coneixements rebuts al llarg dels estudis, combina una formació bàsica en estadística descriptiva i analítica (32 hores) amb unes sessions per aprendre a presentar i defensar treballs de recerca (6 hores). El curs també inclou una sessió de 2 hores d’orientació en aspectes jurídics i laborals per a l’exercici de l’activitat professional per compte propi o de dependència aliena.

El curs està obert a totes les persones interessades i no calen coneixements d’estadística previs. L’assoliment dels objectius del curs dóna dret a obtenir un certificat d’assistència i aprofitament.

El curs d’estadística i metodologia està vinculat al màster en Assessorament Lingüístic, Gestió del Multilingüisme i Serveis Editorials.

Per fer la inscripció cal enviar un correu a cderossello@ub.edu indicant nom, telèfon i número de document d’identitat. El període d’inscripció és del 15 al 26 d’abril.

El curs comença el 8 de maig i acaba el dia 12 de juny. Per a més informació consulteu el lloc web del màster.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s