I Jornades de Dinamització

Jornades Dinamització

El Consorci per a la Normalització Lingüística organitza les I Jornades de Dinamització que porten per títol Metodologies, experiències i adaptació als nous escenaris. En aquestes jornades s’exposaran activitats dutes a terme en el marc dels projectes dels centres de normalització lingüística amb l’objectiu de compartir experiències i mostrar bones pràctiques que puguin servir com a font d’innovació.

Les jornades comptaran amb dues ponències a càrrec de membres del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona (CUSC-UB). La primera, a càrrec del Dr. Llorenç Comajoan, que presentarà eines i recursos per a una dinamització eficaç i, la segona, a càrrec del Dr. F. Xavier Vila, que tractarà sobre la transformació dels usos i les actituds lingüístiques.

Podeu consultar el programa de les I Jornades de Normalització, que tindran lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C/Ausiàs Marc, 40), a través del següent enllaç: I Jornades de Dinamització. Metodologies, experiències i adaptació als nous escenaris

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s