Revista “Llengua i dret” (60) desembre de 2013

Revista llengua i Dret Capçalera

El passat mes de desembre de 2013 es va publicar el número 60 de la Revista de Llengua i Dret, Journal of Language and Law. Aquesta revista, de periodicitat semestral, publica estudis acadèmics sobre diversos temes relacionats amb els àmbits del llenguatge administratiu i jurídic, el dret lingüístic i la política i la planificació lingüístiques.

En la publicació d’aquest darrer número, en record de Rosa Colomer i Artigas, han col·laborat com a autors diversos membres del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació (CUSC-UB). Així doncs, el volum conté, entre d’altres, els articles «Jurisprudència del Tribunal Constitucional» i «Jurisprudència del Tribunal Suprem», ambdós signats per Eva Pons Parera i Agustí Pou Pujolràs. A més, Pere Comellas Casanova signa la ressenya a la publicació Bos i Solé, Alexia (ed.) (2012). «Les fronteres del multilingüisme: una visió actual i pluridisciplinària sobre el multilingüisme en la societat contemporània».

Cal destacar també que el número 60 de la Revista de Llengua i Dret, Journal of Language and Law inclou la ressenya d’Ernest Querol Puig a la publicació Vila i Moreno, F. Xavier (ed.). «Posar-hi la base: usos i aprenentatges lingüístics en el domini català».

Podeu accedir al contingut del darrer número de la Revista Llengua i Dret, Journal of Language and Law a través del següent enllaç: Núm. 60, desembre 2013 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s