30 anys de política lingüística

Llengua i dret blog

Amb motiu de la celebració de l’acte 30 anys de política lingüística¸el blog de la Revista Llengua i Dret fa un apunt sobre la publicació del recull de les intervencions que van tenir lloc en aquest acte que es va celebrar el 15 de juliol de 2013 per commemorar el 30è aniversari de l’aprovació de la Llei 7/1983, de 18 d’abril, de normalització lingüística, al Parlament de Catalunya: 30 anys de política lingüística. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura. Direcció General de Política Lingüística, desembre de 2013. 32 p.

L’obra comença amb una intervenció d’Antoni Milian Massana a l’entorn de les diferents fases d’elaboració de la Llei fins arribar a la seva publicació. Segueixen els discursos pronunciats per Ferran Mascarell, conseller de Cultura, i Núria de Gispert, presidenta del Parlament, que destaquen la força de cohesió de la llengua catalana.

Un dels aspectes que posa de relleu al blog Agustí Pou i Pujolràs, és la coincidència de la celebració dels 30 anys de Llei de normalització i el 30è aniversari de la Revista de Llengua i Dret, que també es va celebrar el 2013.

Podeu llegir tota la informació al Blog de la Revista de Llengua i Dret.

Anuncis