Simposi sobre drets lingüístics

Simposi Internacional sobre Drets Lingüísics i Cohesió Social en Societats PlurilingüesEl síndic de greuges de Catalunya i l’Associació Internacional de Comissaris de Llengua organitzaran els dies 19 i 20 de març el Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües en el marc dels actes de commemoració del Tricentenari organitzats per l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Al Simposi, en el qual s’analitzaran els drets lingüístics a Catalunya, a Espanya i a altres societats plurilingües, hi intervindran institucions de defensa dels drets i també experts de l’àmbit nacional i internacional, com Antoni Milian i Massana (UB) o Íñigo Urrutia (UPV/EHU).

L’acte tindrà lloc al Born Centre Cultural i les inscripcions s’han de fer trucant al telèfon 933018075 o enviant un missatge de correu electrònic a gabinet@sindic.cat.

En el marc d’aquest Simposi se celebrarà també la Conferència Inaugural de l’Associació Internacional de Comissaris de Llengua, que tindrà lloc el 21 de març a l’Edifici del Parlament de Catalunya (per fer la inscripció cal contactar amb IALC2014@outlook.com).

Podeu consultar tota la informació sobre el Simposi Internacional sobre Drets Lingüístics i Cohesió Social en Societats Plurilingües i la Conferència Inaugural de l’Associació Internacional de Comissaris de Llengua a través dels següents enllaços:

Programa Simposi 19 – 20 de marçFormulari d’inscripció al Simposi
Programa Conferència 21 de març

Anuncis