40è aniversari de la Societat Catalana de Sociolingüística

SOCS

La Societat Catalana de Sociolingüística (SOCS) celebra enguany el 40è aniversari de la seva fundació, que va tenir lloc al VIII Congrés Mundial de Sociologia a Toronto l’agost de 1974. Amb motiu d’aquesta celebració, la SOCS ha programat una sèrie d’actes al llarg d’aquest any 2014, el primer dels quals tindrà lloc aquest mes de març.

En aquest primer acte, que se celebrarà el proper 27 de març (18.00h) a la Sala Pi Sunyer de l’IEC, hi intervindran Joandomènec Ros (president de l’IEC), Joan Pujolar (president de la SOCS) i Ester Franquesa (Directora general de Política Lingüística). A més, se celebrarà la conferència «La sociolingüística catalana de la resistència a la institucionalització», que serà presentada per Joaquim Torres (expresident de la SOCS) i en la qual intervindran Francesc Vallverdú, expresident de la SOCS, i Emili Boix-Fuster (CUSC-UB), també com a expresident de la SOCS.

La resta d’actes estan previstos per als mesos de maig, juny i novembre. El programa complet dels actes es pot consultar a través del següent enllaç: Actes amb motiu de la commemoració del 40è aniversari

Anuncis