XXI edició del Premi Carme Serrallonga

Premi Carme SerrallongaLa Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura, va convocar el passat mes de febrer la XXI edició del Premi Carme Serrallonga Paisatges Lingüístics.

El premi s’adreça a tots els estudiants de les universitats de la Xarxa Vives, que poden presentar les candidatures fins al 28 d’abril.

Amb aquesta 21a edició, el Premi Carme Serrallonga es renova i inaugura una nova etapa. Fins ara s’havia dedicat a la qualitat lingüística, però amb l’objectiu de promoure l’estudi de la realitat sociolingüística de la llengua catalana en un marc creixent de multiculturalisme i diversitat, aquest any 2014 el premi es dedicarà a l’estudi del paisatge lingüístics als territoris de llengua catalana.

Així doncs, els participants hauran de presentar entre 1 i 5 fotografies digitals (amb indicació de la data i el lloc on han estat fetes) que il·lustrin el paisatge lingüístic del domini lingüístic català i que incorporin una anàlisi escrita que expliqui quin és el fenomen que descriu la fotografia i com es pot relacionar amb la situació sociolingüística de la zona on s’ha fet. Les candidatures s’hauran de presentar al Deganat de la Facultat de Filologia.

L’acte de lliurament tindrà lloc a la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona.

Bases de la XXI edició del Premi Carme Serrallonga Paisatge Lingüístic (2014)

Anuncis