Curs de metodologia i estadística

ALGMSEEl curs de metodologia i estadística és un curs de 40 hores dissenyat per aportar formació tècnica i metodològica especialitzada per graduats, estudiants de grau i de màster en el camp de les filologies, la lingüística i les humanitats. Aquest curs, concebut per complementar els coneixements rebuts al llarg dels estudis, combina una formació bàsica en estadística descriptiva i analítica (32 hores) amb unes sessions per aprendre a presentar i defensar treballs de recerca (6 hores). El curs també inclou una sessió de 2 hores d’orientació en aspectes jurídics i laborals per a l’exercici l’activitat professional per compte propi o de dependència aliena.

El curs està obert a totes les persones interessades i no calen coneixements d’estadística previs. L’assoliment dels objectius del curs dóna dret a obtenir un certificat d’assistència i aprofitament.

El curs d’estadística i metodologia està vinculat al màster en Assessorament Lingüístic, Gestió del Multilingüisme i Serveis Editorials.

El curs comença el 12 de maig i acaba el dia 16 de juny. Per a més informació consulteu el lloc web del curs: Màster UB-ALGMSE: Mòdul de metodologia i estadística

Per fer la inscripció cal enviar un correu a cderossello@ub.edu indicant nom, telèfon i número de document d’identitat. El període d’inscripció és del 29 d’abril al 9 de maig.

Anuncis