VI Workshop sobre la prosòdia del català

LFEl proper dijous, 26 de juny de 2014, se celebrarà la sisena edició del Workshop sobre la prosòdia del català, organitzat per una xarxa de grups que fan recerca en prosòdia de la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra  i l’Institut Menorquí d’Estudis. Les edicions anteriors del workshop es van realitzar a la Universitat Autònoma de Barcelona (2009), a la Universitat Pompeu Fabra (2010, 2013) i a la Universitat de Barcelona (2011, 2012), organitzades respectivament pel Grup d’Estudis de Prosòdia (UPF-UAB), el Laboratori de Fonètica (UB) i el Laboratori de Fonètica Aplicada (UB). En aquesta ocasió, el workshop ha estat organitzat pel Laboratori de Fonètica de la Universitat de Barcelona.

En aquest workshop es presentaran comunicacions sobre qualsevol aspecte suprasegmental de la llengua catalana des d’un punt de vista fonètic i fonològic així com contribucions a la recerca interdisciplinària sobre prosòdia catalana.

Josefina Carrera-Sabaté, membre del comité organitzador de l’acte, presentarà «Aspectes de la prosòdia de la Franja», juntament amb Lourdes Romera (UB), Ana Ma. Fernández (UB), Wendy Elvira-García (UB), Paolo Roseano (UB/UPF), Albert Ventanyol Boada (UB) i Eugenio Martínez Celdrán (UB).

Dades de l’acte Workshop
Data: 26 de juny de 2014
Hora: 9.00h a 19.00h
Lloc: Sala de Professors, 5è pis de l’Edifici Josep Carner
Preu: Gratuït

Programa i resum de les comunicacions
Inscripció

Anuncis