Nou apunt al Blog de la Revista de Llengua i Dret

Llengua i dret blogAhir, 2 d’octubre de 2014, es va publicar un nou apunt al Blog de la Revista de Llengua i Dret, titulat «Som tan “raros” (i bojos) com ens pensem? 10 punts per explicar la situació sociolingüística catalana a l’exterior». L’autor, Llorenç Comajoan (Uvic, CUSC-UB), sintetitza en 10 punts les idees més importants que es van presentar en l’acte “Transferint coneixement: com expliquem la situació sociolingüística catalana al món”, celebrat el passat 7 de maig a la Universitat de Barcelona amb motiu del 15è aniversari de la fundació del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona i el 10è aniversari de la creació de la revista electrònica Llengua, Societat i Comunicació.

En aquest acte hi van participar també Emili-Boix (Universitat de Barcelona), Andreu Bosch (Institut Ramon Llull), Miquel Strubell (Universitat Oberta de Catalunya) i F. Xavier Vila (Universitat de Barcelona).

Podeu llegir l’entrada a través del següent enllaç: «Som tan “raros” (i bojos) com ens pensem? 10 punts per explicar la situació sociolingüística catalana a l’exterior» – Llorenç Comajoan

 

Anuncis