Xerrada “La parla del Baix Llobregat”

Aquest dijous, 23 d’octubre de 2014, se celebrarà la xerrada “La parla del Baix Llobregat”, a càrrec d’Àngels Massip (CUSC-UB) i Joana Llordella, amb motiu de l’inici dels cursos 2014-2015 i la celebració dels 25 anys de Normalització Lingüística a Sant Boi de Llobregat.

En aquest acte, Àngels Massip i Joana Llordella presentaran el llibre Coneix… Dialectologia a través de la parla del Baix Llobregat (2011), que podeu consultar a través del següent enllaç: Coneix…

El llibre ofereix un resum dels mètodes i les eines de la dialectologia, amb un conjunt de pautes bàsiques aplicables a estudis concrets. Es recull també una descripció de trets fonètics, morfològics, sintàctics i lèxics de la parla del Baix Llobregat per fornir els estudiants de claus metodològiques i organitzatives per a qualsevol estudi de la parla. Cadascun dels aspectes plantejats en el llibre va acompanyat d’activitats per exemplificar o per fer pràctiques a través d’internet en el CD adjunt.

L’acte tindrà lloc a les 18.00h al Museu de Sant Boi, on, a partir de les 17.00h, també podreu visitar l’exposició “1714: El català ahir, avui i demà. Et prenc la paraula”.

Cartell de difusió

Anuncis