Primera Jornada d’Ocupació de la Facultat de Filologia

El proper dimarts, 4 de novembre de 2014, se celebrarà la Primera Jornada d’Ocupació de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona, que s’organitza conjuntament amb el Comissionat per a la Participació, Ocupabilitat i Emprenedoria Social de la Universitat de Barcelona.

L’objectiu d’aquesta jornada és aportar als estudiants dels darrers cursos dels graus de la Facultat de Filologia i als estudiants de màster els recursos necessaris per a la recerca de feina i de formació continuada.

Malgrat que la Jornada es desenvoluparà principalment el 4 de novembre, amb un conjunt de xerrades i col·loquis, el dilluns 27 d’octubre se celebrarà un taller de preparació on s’orientarà els participants en l’elaboració del seu curríuculm vitae. A més a més, el pati de lletres de la Facultat de Filologia acollirà una mostra d’empreses entre les 11.00h i les 16.00h del 4 de novembre.

Podeu consultar el programa complet de la Jornada a través del següent enllaç: Primera Jornada d’Ocupació de la Facultat de Filologia

 

Anuncis