Jornada de treball del projecte Globalització i plurilingüisme social i familiar en comunitats lingüístiques mitjanes a Europa – GLOBLINMED

Demà, divendres 6 de febrer de 2015, a les 9.00h tindrà lloc a la Sala de Professors de l’Edifici Josep Carner de la Universitat de Barcelona una sessió de treball del projecte Globalització i plurilingüisme social i familiar en comunitats lingüístiques mitjanes a Europa – GLOBINMED,  dirigit per Emili Boix-Fuster (CUSC-UB).

Aquest projecte investiga les ideologies i comportaments lingüístics declarats en famílies etnolingüísticament mixtes i homogènies en comunitat lingüístiques mitjanes europees. O, dit d’una altra manera, el projecte vol descobrir els efectes de les condicions i les polítiques lingüístiques en el món privat. Per això s’han triat nou territoris, quatre de la península Ibèrica (Catalunya, les Illes Balears, el País Valencià i Galícia) i cinc comunitats lingüístiques mitjanes de la resta d’Europa: Països Baixos, República Txeca, Dinamarca, Lituània i Estònia.

Programa de la Jornada

Anuncis