Cicle de conferències “Reflexions sobre dret lingüístic català: antecedents, estatus jurídic actual i perspectives d’evolució futura”

L’àrea de Dret Constitucional i la Càtedra de Cultura Jurídica de la Universitat de Girona organitzen el Cicle de conferències “Reflexions sobres dret lingüístic català: antecedents, estatus jurídic actual i perspectives d’evolució futura”. Les sessions d’aquest cicle tindran lloc els dies 17 i 24 de febrer i 3 i 17 de març, a la Sala de Graus de la Facultat de Dret (UdG).

Programa del Cicle de conferències:

Dimarts 17 de febrer (13.00h) — “Antecedents en el procés de reconeixement i protecció de la llengua catalana”, a càrrec del Dr. Jordi Ginebra (Universitat Rovira i Virgili).

Dimarts 24 de febrer (13.00h) — “Marc constitucional i estatutari del plurilingüisme”, a càrrec del Dr. Jaume Vernet.

Dimarts 3 de març (12.30h) — “Implicacions de la Sentència del Tribunal Constitucional 31/2010 sobre l’Estatut d’Autonomia de Catalunya en el règim lingüístic català”, a càrrec de la Dra. Eva Pons (Universitat de Barcelona).

                                                  “Novetats jurisprudencials en matèria lingüística”, a càrrec del Sr. Agustí Pou (jurista i professor associat a la Universitat de Barcelona).

Dimarts 17 de març (13.00h) —  “La política lingüística de la Generalitat de Catalunya”, a càrrec del Sr. Joan Ramon Solé (Cap de la secció d’ús oficial de la llengua catalana de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat).

Anuncis