Complèxica 5 – Seminaris per a la transdisciplinarietat

El dijous, 19 de març de 2015, el Grup de Complexitat, Comunicació i Socio/lingüística i el Projecte Scripta, amb el suport del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació (CUSC-UB), organitzen el cinquè seminari de la série «Complèxica: seminaris per a la transdisciplinarietat» com a acte de presentació del llibre Complèxica. Cervell, societat i llengua des de la transdisciplinarietat, coordinat per Àngels Massip i Bonet i Albert Bastardas i Boada (Publicacions i Edicions de la UB).

Taula rodona: «Cognició, comunicació i comportament social en els humans: quins camins per a avançar complèxicament?», a càrrec de Frederic Munné (Psicologia social, UB); Sebastià Serrano (Lingüística General i Comunicació, UB); Òscar Vilarroya (Neurociència cognitiva, UAB).

Resum: Els fenòmens produïts a l’entorn del triangle ‘llengua-comunicació-societat’ presenten trets singulars que desafien les aproximacions científiques tradicionals i també les més formalitzadores dels sistemes complexos. ¿Com seria possible concebre i definir una classe diferent d’esdeveniments, propis dels organismes i les societats humans, que no poden ser fàcilment codificats o encapsulats per un formalisme matemàtic? Per on i com cal continuar avançant per aprofundir la seva comprensió transdisciplinària?

Dades de l’acte
Data: dijous, 19 de març de 2015
Hora: 18.00h
Lloc: Sala de Professors de la Facultat de Filologia de la UB (5è pis, Edifici Josep Carner)
Contacte: cusc@ub.edu

Informació addicional
Per a més informació, podeu consultar la pàgina web del Grup de Complexitat, Comunicació i Sociolingüística.

Anuncis