Nova publicació: “Clàssics d’ahir i d’avui en la gramàtica del català”

Clàssics d’ahir i d’avui en la gramàtica del català, editat per M. Rosa LLoret (CUSC-UB), Clàudia Pons (UB) i Eva Bosch (UB), acaba de ser publicat per Edicions i Publicacions de la Universitat de Barcelona. L’obra reuneix diversos estudis sobre algunes de les qüestions gramaticals de la llengua catalana que han estat objecte d’estudi continuat per part de gramàtics i lingüistes.

Les aportacions aplegades en aquest volum s’emmarquen en la 21a edició del Col·loqui Lingüístic de la Universitat de Barcelona (CLUB), que va tenir lloc l’any 2013, i compta amb les aportacions de especialistes dels diferents camps de la gramàtica, com Jesús Jiménez (Universitat de València), Ricard Herrero (Universidad Católica de Valencia), Joan Mascaró (Universitat Autònoma de Barcelona), Andrew Nevins (University College London), Jaume Mateu (Universitat Autònoma de Barcelona) i Mercè Llorente Casafont (Universitat Pompeu Fabra).

Més informació: Publicacions i Edicions de la Universitat de Barcelona – Clàssics d’ahir i d’avui en la gramàtica del català