Acte en record de Sabela Labraña

En homenatge a Sabela Labraña Barrero, doctora en Lingüística i un important referent en l’ensenyament de la llengua gallega a la Universitat de Barcelona, se celebrarà aquest dimecres, 10 de febrer de 2016, un acte obert a la Universitat de Barcelona.

En aquest acte de record i reconeixement hi participaran el degà de la Facultat de Filologia, Adolfo Sotelo, Elena Losada, Conxita Mayós, María Ojuel, Àngels Massip, Lito Caramés i Alicia Rus, companys i col·laboradors de Sabela Labraña que refelxionaran sobre la seva aportació en un àmbit especialment rellevant de les seves activitats que la va portar a plasmar la seva recerca sobre multiculturalitat en un experiment únic en el sistema educatiu.

Sabela Labraña Barrero, que va fer nombroses contribucions com a invstigadora en els àmbits de la sociolingüística i la fonètica gallegues, era, a més, membre del Centre Universitari de Sociolingüística i Comunicació i del Grup de Complexitat, Comunicació i Sociolingüística.

L’acte tindrà lloc a la Sala de Professors de l’Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia de la Universitat de Barcelona a les 19.30h.

Per a més informació podeu consultar la pàgina web del Departament de Filologia Gallega i Portuguesa.

En lembranza de Sabela Labraña

Anuncis