III Jornades de recerca sociolingüística (Xarxa CRUSCAT-IEC)

Els dies 31 de maig i 1 de juny de 2016 se celebraran les III Jornades de recerca sociolingüística a l’Institut d’Estudis Catalans (Sala Nicolau d’Olwer), organitzades per la Xarxa CRUSCAT.

En aquesta ocasió els temes tractats són demolingüística, variacionisme i planificació del corpus, psicologia lingüística, paisatge lingüístic, immigració i llengua, treball i llengua, comunitats lingüístiques, dret lingüístic i sociolingüística educativa. Podeu descarregar el programa de les jornades a través del següent enllaç: Programa III Jornades

Presentació: La comunitat lingüística catalana compta amb una important tradició de recerca sociolingüística. L’esmentada tradició ha anat prenent forma a partir d’una amalgama d’aportacions que li han arribat des de vèrtexs disciplinaris diversos, de manera que avui dia disposem d’una disciplina calidoscòpica que encara un horitzó d’excel·lència.

Les I Jornades es van celebrar l’any 2011 amb un resultat molt satisfactori, i van tenir continuïtat amb les II Jornades l’any 2013. Amb aquesta tercera trobada d’investigadors, la Xarxa CRUSCAT de l’IEC mostra la consolidació d’una activitat que té com a objectiu nuclear visualitzar en el seu conjunt la recerca en curs o acabada de realitzar. Aquesta posada en comú permetrà avançar en el coneixement intern de les temàtiques que s’hi aborden i, alhora, projectar-les internacionalment.
Font: Xarxa CRUSCAT

Inscripció: Cal formalitzar inscripció enviant un correu electrònic amb el nom, cognoms, NIF i institució.

 

Anuncis