Publicat el llibre “Les veus del professorat: l’ensenyament i la gestió de les llengües a secundària”

El llibre Les veus del professorat: l’ensenyament i la gestió de les llengües a secundària, de Vanessa Bretxa, Llorenç Comajoan i F. Xavier Vila, ha estat publicat per l’editorial Horsori:

En una Catalunya cada cop més internacionalitzada, l’ús i l’aprenentatge de les llengües a l’escola és objecte de debat recurrent. Massa sovint, el soroll polític amaga la realitat sobre el terreny, la qual cosa fa que ens plantegem un nombre important d’interrogants: com és el dia a dia lingüístic als centres educatius? Funciona el model lingüístic escolar a Catalunya? Quines estratègies usen els docents per promoure el català? Ha canviat la manera d’ensenyar llengües a secundària?

Aquestes i altres preguntes es tracten en aquest volum des d’una perspectiva que sovint té dificultats per fer-se sentir: la dels mateixos docents. Per això, es van entrevistar un seguit de professors i professores de secundària de diversos punts del país, perquè parlessin de llengües i d’educació des de la seva pròpia trajectòria vital. Els entrevistats, persones que fa anys que breguen amb la realitat del dia a dia “des de la trinxera”,  van compartir amb els autors el capital que acumulen gràcies a la seva experiència de primera mà. Aquestes són les veu que trobareu dins del volum.

Si us interessa, podeu adquirir-lo aquí.

cfp-29-les-veus-del-professorat-l-ensenyament-i-la-gestio-de-les-llengues-a-secundaria.jpg.

Anuncis