«Bill 101 is 40: the status of French in Québec», a càrrec de François Vaillancourt (Université de Montréal)

El dimarts 2 d’octubre a les 18h, a la Sala de Professors de l’Edifici Josep Carner (5a planta) de la Universitat de Barcelona, tindrà lloc la conferència «Bill 101 is 40: the status of French in Québec», a càrrec de François Vaillancourt.

François Vaillancourt és professor al Departament d’Economia de la Universitat de Mont-real des de 1976 i membre de CIRANO. És expert en polítiques públiques i ha estat coordinador de recerca de la Comissió MacDonald (1983-1986), director adjunt de la Universitat de Toronto i de la Universitat Nacional d’Austràlia i investigador afiliat a l’IRPP (1992-2000) i de l’Institut CD Howe (2000-2003). A més, és membre de la càtedra d’estudis polítics i econòmics

François Vaillancourt

americans a la Universitat de Mont-real i ha estat consultor de diversos organismes internacionals (Banc Mundial, OCDE, PNUD) i nacionals (Conseil et Office de la langue française du Québec, Statistique Canada, Finance Canada, Commission Séguin, etc.). El seu camp de recerca és la política lingüística i les relacions financeres intergovernamentals del Canadà amb el món. Li interessa l’economia pública, el federalisme i la política fiscal. Pel que fa a l’economia de la llengua, se centra en les desigualtats econòmiques i en l’impacte de les polítiques lingüístiques, així com les polítiques socials des d’una perspectiva federal i en els resultats de la inversió en educació.

Hi esteu tots convidats!

 

Anuncis