F. Xavier Vila i Avel·lí Flors-Mas publiquen l’article «Com es troba el català?» a la Nadala 2018 de la Fundació Carulla, «El català al segle XXI»

La Nadala 2018 de la Fundació Carulla, «El català al segle XXI», s’ha dedicat a analitzar l’estat de salut de la llengua catalana al segle XXI, una situació que amoïna tant com l’amenaça al model d’escola catalana que defensen i volen impulsar amb els Premis Baldiri Reixac. Aquest any, la Nadala compta amb articles i també reportatges que fan una radiografia de l’estat del català i en debaten el futur.
Els investigadors del CUSC-UB F. Xavier Vila i Avel·lí Flors-Mas hi publiquen l’article «Com es troba el català?», un diagnòstic de l’estat de la llengua als diferents territoris de parla catalana a partir de les últimes dades demolingüístiques disponibles. Podeu adquirir la Nadala en aquest enllaç.
Iniciada l’any 1967 per Lluís Carulla, la Nadala de la Fundació Carulla és una publicació monogràfica dedicada a un aspecte rellevant i d’actualitat de la cultura i la societat catalanes. Amb voluntat divulgativa i periodicitat anual, hi participen especialistes de reconegut prestigi.
Nadala 2018. El català al segle XXI

Nadala 2018, «El català al segle XXI»

Anuncis