Convoquem una tercera edició del curs «Els discursos sobre la promoció del català»

El curs acadèmic 2021/2022 se celebrarà la tercera edició d’aquest curs d’extensió universitària, reconegut com a certificat d’extensió universitària per la Universitat de Barcelona (3 crèdits ECTS), que tornarà a celebrar-se en línia entre l’octubre de 2021 i el juny de 2022.

El curs s’adreça a diferents perfils de destinataris, sense requisits de titulacions prèvies, i té com a objectius proporcionar un coneixement específic sobre els discursos que s’utilitzen en l’àmbit de la promoció de la llengua catalana i dotar els i les estudiants de capacitat de resposta argumentativa. Té una durada de 75 hores, amb 30 hores de sessions de docència síncrona en línia, de caràcter teòric i pràctic, i 45 hores de treball autònom dels estudiants. Les sessions en línia combinaran ponències d’acadèmics experts amb seminaris pràctics conduïts pel personal investigador del CUSC—Centre de Recerca en Sociolingüística i Comunicació de la Universitat de Barcelona. La preinscripció està oberta entre l’1 de juny i el 15 de setembre de 2021, i les places són limitades.

El curs l’organitza el CUSC amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la Universitat de Barcelona.

Tota la informació sobre el curs està disponible al web https://www.ub.edu/discursospromociocatala/