Presentació del llibre «La promoció de l’ús de la llengua des del sistema educatiu: realitats i possibilitats»

El dilluns 8 d’abril a les 19 h, a l’aula 0.2 de l’Edifici Josep Carner de la Facultat de Filologia (Universitat de Barcelona), tindrà lloc la presentació del llibre La promoció de l’ús de la llengua des del sistema educatiu: realitats i possibilitats, coordinat per Emili Boix i F. Xavier Vila.

L’acte comptarà amb la presencia de Mònica Pereña, Subdirectora General de Plurilingüisme del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i presidenta de LINGUAPAX, i Jaume Cela, mestre, escriptor i membre del Consell Escolar de Catalunya

El llibre posa a l’abast de la comunitat universitària i educativa en general un conjunt de textos i recursos que faciliten la reflexió sobre la promoció de l’ús i la identificació amb la llengua catalana. S’estructura en tres blocs temàtics. En primer lloc hi ha un capítol de caire teòric que planteja les bases psicològiques de la intervenció sobre els usos lingüístics. En segon lloc venen quatre capítols que aborden diversos aspectes de la promoció de l’ús de la llengua en el sistema educatiu a quatre territoris catalanòfons, ordenats per la seva importància demogràfica. Finalment, tanquen el volum dos capítols que se centren en les ideologies i els discursos sobre la promoció del català i la diversitat lingüística entre els docents presents i futurs de Catalunya.

L’acte és obert al públic i podreu adquirir el volum allà mateix!

Targetó.png